Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

2009.03.24. 21:24 Lampion

9.

 

 

Pár hónappal később én is használatba vettem a bilincset. Békésen beszélgettünk az ágyon fekve, mikor egy hírtelen mozdulattal rápattintottam kezére a zárat. Végre én is okoztam neki egy kis meglepetést. Kajánul felnevettem, és arcomat hozzá simítottam az övéhez, Majd szenvedélyesesen szájon csókoltam. Még mindketten ruhában voltunk. Felkeltem, összehúztam a függönyöket, majd felgyújtottam a kislámpát a szoba túlsó végében. Halk zene szólt a magnóból, kicsit hangosítottam rajta, szemem sarkából figyeltem hogy ő mit tesz. Szemével követett. Éreztem magamon lágy tekintetét, szinte perzselt annyira kívánt. Hátat fordítottam neki, és lassan elkezdtem a zene ütemére ringatni a csípőmet. Szerette a fenekemet. Láttam, hogy szinte eleped, csakhogy megérinthesse. Tudtam, hogyha tehetné már mögöttem állna, és fenekemet fogná, melleimmel babrálna… De nem tudott elszabadulni. Lassan, kényelmesen elkezdtem lefelé tolni a nadrágomat, Vállam fölött mélyen a szemébe néztem. Még mindig ringott a csípőm, mikor a már szinte csupasz fenekemre egy erőset ráütöttem. A csattanás hangjára önkéntelenül felnyögött. Lassan letoltam a nadrágomat, már csak a tanga volt rajtam. Szembe fordultam vele, és lassan elkezdtem az ágy felé haladni. Mire odaértem teljesen kigomboltam a blúzomat, és feléje dobtam. Hátráltam pár lépést, És lassan elkezdtem táncolni. Kikapcsoltam a melltartómat, és leejtettem magam mellé a földre. Megszorítottam melleimet, és kajánul elkezdtem őket egymás felé nyomni, majd Szabadjára engedtem őket. Megfogtam a mellbimbóimat, és lassan csavargattam őket mind a két idányba.

-         Szeretnéd bekapni? – Kérdeztem

-         Mindennél jobban. – felelte, és hangja szinte remegett.

-         Még nem lehet.

Odahúztam egy széket, majd nagyon lassan leültem rá, és keresztbe tettem a lábaimat. Felé Fordultam, kissé előre dőltem. És rámosolyogtam. Felálltam, hátat fordítottam neki, majd kezdtem levenni a tangámat. Az is a földön hevert. Lehajoltam mintha fel akarnám venni, és csupasz hátsóm büszkén meredt előre, tisztán látta kéjrésemet. Felegyenesedtem, és széttett lábbal leültem a székre. Ő egyre nyugtalanabbul mocorgott az ágyon, de ügyet sem vetettem rá. Egyszer azt mondta, szeretné megnézni, hogyan boldogulok egyedül. Úgy éreztem, ez a jó alkalom, hogy lássa milyen, ha magamnak csinálom. Egyik kezemet a mellemre tettem, a másikkal megérintettem a csiklómat. Lágyan masszíroztam mindkettőt, és a jóleséstől mélyen felsóhajtottam. Lassan csináltam, nyögdécseltem, közben végig a szemébe néztem. Egyre nyugtalanabb lett, ő is velem zilált. Megpróbált kiszabadulni, hogy elkapjon, és egy erős rántással a magáévá tegyen. Élveztem, ahogy küzdött a szabadságáért. Egy pillanatra sem tudta levenni rólam a tekintetét. Abba hagytam önmagam kényeztetését, és odasétáltam az ágyhoz.

-         Eleget láttál. Most már érezz is.

Megsimogattam a haját, és forrón megcsókoltam. Jólesőn felnyögött, de nem ültem le mellé, és őt ez zavarta, el akart kapni. Egész testével felém fordult, és mikor elindultam a szekrény felé hevesen cilált. Kivettem egy sálat a szekrényből. Megsejtette szándékomat.

-         Ne! Kérlek, ne tedd ezt velem! – könyörgött.

Még sosem hallottam így beszélni. Mindig maga volt a megtestesült higgadtság.

Rámosolyogtam, és már a szemére is köröttem a kendőt. Hevesen tiltakozott, de nem tehetett semmit. Ő még mindig ruhában volt. Elkezdtem simogatni az arcát, ő vadul fordította fejét az érintés irányába. Nem gondolkodtam sokat, két ujjamat belenyomtam a szájába, amit ő rögtön mohón szopni kezdett. Engedtem neki, kicsit megsajnáltam, hogy úgy kapkod ezért a testrészemért, mint éhes ember egy fél szelet kenyérért. Tarkóját kezdtem simogatni, és éreztem, hogy erősen leizzadt, Lefeküdtem mellé, és kezemet pulcsija alá tettem. Hangosan, fájdalmasan felnyögött. Elkezdtem csókolni, és ő a csípőjét kezdte emelgetni, mintha már a helyemen lennék. Annyira édes volt. Lassan becsúsztattam a kezem a nadrágjába, és megragadtam férfiasságát. Ismét nyögött egyet, és hangosan zilált miközben ott benn játszottam. Éreztem, hogy már egyszer eljutott a csúcsra. Minden rendkívül nyirkos volt odabenn. Nagyon tetszett nekem, én is nagyon vágytam utána, ezért kigomboltam a farmert, és lehúztam a combja közepéig. Egyik lábam-átvetettem fölötte, és ráültem a farkára, de még nem hatolhatott belém. Kicsit ringatóztam rajta, élveztem, hogy könnyen csúszkálok ide- oda aztán hirtelen ötletem támadt, és számba vettem a „kicsikét”. Kedvesem most már szinte mindig hangosan nyögdécselt, de nem is próbáltam csillapítani. Olthatatlan volt szenvedélye. Szoptam egy darabig, alig bírta már elviselni érintésemet. Szinte fölrobbant a vágytól.

-         Elengedjelek? – kérdeztem.

-         Ne. – zilálta. – Ne. Félek, hogy megerőszakolnálak.

Kicsit meglepett ez a válasz, de látva a feszültséget, ami felgyülemlett benne egészen megértettem, hogy a vágy elvette az eszét. Ismét fölé kerültem, síkos puncimat a hasához dörgöltem,és előrehajoltam, hogy könnyen rá tudjak ereszkedni a lüktető hímtagra. Kedvesem lélegzete is elált, ahogyan teljes hosszában megérezte a hüvelyem puha melegét. Kicsit megemeltem csípőm, és hagytam, hogy a maga gyors ritmusával járjon bennem férfiassága. Éreztem, hogy vége. Nem bírja tovább. Egész teste megfeszült, magja magasra lövellt bennem, lökésekben hagyva el a testét, és felszakadt belőle egy hatalmas kiáltás. Mellkasára hajtottam a fejem, még szaporán lélegzett mikor megcsókoltam és levettem kezeiről a bilincset. Fáradtan magához szorított, megpuszilta hajamat, és fülembe súgta:

-         Szeretlek életem, de többet ilyet ne csinálj, mert elfenekellek!

Mosolygott, és én nem tudtam mire vélni ezt. Arra gondoltam, - mint már pár óra múlva kiderült- tévesen, hogy talán nem tudta, ennyire nagy erők vannak benne, és ez felzaklatta.

-         Rendben, ahogy akarod.

Azzal hozzá simultam, és jó mélyen beszippantottam férfias illatát.

 

10.

 

 

 

Pár óra múlva fölébredt, és nagyon kielégületlen volt. Az, az egy /vagyis két/ orgazmus nem hozta el számára a megnyugvást. Fölém hajolt, és csókjával borította el egész felső testemet. Erre kinyitottam a szememet, és két kezem közé fogtam a fejét. Megcsókolta a számat, és magához ölelt jó szorosan. Megfogta a fenekemet, és szemérem csontomat a farkához dörgölte. Minden kérdés nélkül bedugta hímtagját a puncimba. Én még össze voltam szűkülve, ezért fájt a mozdulat, de csak sóhajtottam, és hagytam, hogy had tegye, amit ösztöne diktál. Ahogy egyre erősebben dolgozott bennem kezdtem ellazulni, és jól érezni magamat. Mikor meglátta, hogy élvezkedek, megállt bennem, és a szemembe nézett:

-         Nagyon rossz voltál, ma tudod? – és huncutul rám mosolygott.

-         Tudom. - Feleltem, és kacéran ránevettem.

-         Meg kell, hogy büntesselek érte.

Azzal kihúzta belőlem vesszejét, és magára hagyta parázsló pinámat.

-         Feküdj ide a térdemre! – azzal kiült az ágy szélére.

Na, ilyet se kért még soha!- gondoltam magamban, de engedelmeskedtem. Ott feküdtem a lábain, és vártam, hogy mi lesz. Simogatta a hátamat, és a fenekemet markolászta. Ujját bedugta a hüvelyembe, és belefeledkezett a puncimmal folytatott játékba. Mikor én kezdtem a csúcsra jutni, akkor kapott észbe, hogy kicsit eltért eredeti tervétől. Én már majdnem elélveztem, Mikor egy nagyot rásózott a fenekemre, és azt mondta:

-         Elbűvöltél kedvesem, ezért duplán el foglak fenekelni!

És ezzel már rá is vágott ismét a popómra. Nagyon érdekes érzés volt sajgó tomporral egy hajszálra lenni az orgazmustól. Mikor harmadszorra sújtott le rám elkezdtem verítékezni.

-         Ne! Légy szíves ne! - kértem,

de magam is meglepődtem, hogy hangom csöppet sem volt meggyőző. Ismét kaptam egyet a fenekemre. Keze most nem emelkedett, hanem simogatni kezdett, és ismét a puncimhoz tévedt. Mélyen beletúrt mire én felnyögtem. Kihúzta ujjait, és megpaskolta a punámat. Nagyon élvezte cuppogó csattogását, az én hüvelyem pedig kellemesen bizsergett.

-         Állj négykézláb az ágyra, mindjárt megyek, hogy befejezzük ezt a dolgot. –utasított.

Nem ellenkeztem. Kiment a szobából, de én nem mozdultam. Azon gondolkoztam, hogy mit akar velem csinálni. Kiderült, hogy ő is készült mára, csak ő nem bilincsel. Ahogy bejött, láttam, hogy fogja a kukiját, és húzogatja. Nevettem ezen, és ahogy oda ért rögtön hatalmasat vágott a fenekemre, még a könnyem is kicsordult. Hátulról kezdett felpróbálni, és szinte elélveztem már mikor teljesen lenyomott az ágyra. Hallottam hogy zihál, ő is közel volt. Ott feküdtem hason előtte, és ő ráült a fenekemre, és elkezdte masszírozni a vállaimat. Mivel nagyon fel volt izgulva, borzasztó erős volt a fogása, vállaim sajogni kezdtek. Arcomat a párnába temettem, és éreztem, ahogy ő is lecsillapodott. Simogatott, és elkezdte csókolgatni rajtam a kipirult részeket. A vállaimat, és a fenekemet is. Hátamra fektetett és rám nézett.

-         Hisz te könnyezel! Ne haragudj, ha kicsit elragadtattam magam! – mondta.

-         Semmi baj! Folytasd csak, jobban élvezem, mit gondolnád!

-         Biztos?

-         Igen. – feleltem.

-         Van kedved valami újat kipróbálni?

-         Hat ez se épp valami szokványos… - mondtam.

-         Akkor fordulj vissza a hasadra kérlek, és húzd kissé szét a gyönyörű piros farpofáidat.

Rögtön tudtam, hogy mit akar. Mikor elővette a síkosítót minden kétségem elszállt.  Nem a megfelelő lyukat fogja megcélozni. Kissé félem, hogy fájni fog, még sose tettem ilyet, de tudtam, hogy őt már érte hasonló „szerencse”. Biztos voltam benne, hogy a lehető legprecízebben fogja csinálni. Megkönnyebbülésemre húzott kivételesen gumit, majd elkezdett dolgozni a faromon. Ujjával gyengéden érintgette az ánuszrózsámat, aztán éreztem a síkosító hűvösségét, ahogyan rám kente. Sikerült ellazulnom, és az ujja minden gond nélkül befért. Egy kis plussz síkosító, és még néhány perc elteltével már egész nagyra sikerült kilazítania. A lélegzetemet is vissza folytattam mikor elkezdte belém dugni, annyira koncentráltam, hogy nehogy befeszítsem az izmaimat. Egyre kellemesebb kezdett lenni, bár az elején kicsit fájt. A legjobban az izgatott fel, hogy ő mennyire élvezte. Nem rontottam volna el az örömét. Nagyon odaadóan dolgozott. Egész testével a hátamhoz simult, és megcsókolta a nyakamat, éreztem, hogy kezeivel közelít a puncimhoz. Kezdtem feszült lenni, hogy csak nem akar „olyan” kézzel „ott” megfogni. Ahogy megérezte a dilemmámat, a fülembe súgta:

-         Gumi volt az ujjaimon.

És én ismét rábíztam magamat. Mind a két kezét a puncihhoz vitte, és beledugta az ujját, tenyerével csiklómat ingerelte. Gyorsított a tempón, és én is rohamosan közeledtem a végéhez. Hevesen mozgott, amikor elmentem, szaporán húzódtak össze izmaim. Mikor még az é orgazmusom tartott, ő is megfeszült, és egy utolsó lökéssel megnyugodott.

-         Köszönöm. – suttogta.

Kihúzta sajgó alfelemből azt, ami eredetileg nem is oda való, és megcsodálta a kis tátongó lukat, amit ő ütött belém, és ami gyorsan kezdett ismét összezáródni.

 


11.

 

 

 

 

Egyik forró nyári hétvégén kirándulni indultunk vonattal. Régen terveztünk már egy közös nyaralást. Az úton még nem sejtettük, hogy életünk legpajzánabb nyara vár ránk.

Ármin nagyon fáradt volt, azonnal elaludt mikor kigördültünk a pályaudvarról. Hogy az idő gyorsabban teljen írtam egy verset neki. Kíváncsi voltam mit szól hozzá. Fél úton föl is ébredt. Megnézte hogy mennyi az idő, és megállapította, hogy „még nem tartunk sehol”.

-         Éhes vagy? –kérdeztem.

-         Jól esne valamit harapni. Mit hoztál?

-         Csak szendvicset és egy kis teát.

-         Az épp megfelel.

Hosszan elnéztem, ahogy eszik. Ketten voltunk a fülkébe, de én szemben ültem vele. Szerettem látni hogy velem van, az nagyon megnyugtatott. Mikor aludt is gyönyörködtem benne. Ahogy békés álmát figyeltem magam is megnyugodtam. Egész testét lágyan ringatta a vonat, és én meg akartam ölelni. De nem tettem. Féltem, hogy fölébred.

-         Mit csináltál, míg aludtam? – érdeklődött.

-         Írtam egy verset, de nem lett túl jó.

-         Na had nézzem csak! – mosolygott.

És odanyújtottam neki a papírt. Akármekkora badarságot írtam is eddig még mindig nagyra értékelte.

 

 

Rólad, Neked.

 

Ó de drága kedves férjem

Most is épp a tested nézem.

Csodálom a jó alakod,

Amit neked Isten adott.

 

Szeretem a piros szádat,

Vágytól izzó két orcádat.

Szemeimmel vetkőztetlek,

Két kezemmel átölellek.

 

Kíván téged testem-lelkem,

Legyünk egymáséi menten.

Szaggasd le a nehéz gyolcsot,

Csupasz bőröm megláthatod.

 

Érzem meleg tested, éget,

Tiéd lenni most sem félek.

Kezed érint lágyan, szépen,

Elterülök most két széken.

 

Karom lelóg céltalanul,

Testem vágytól úgy bevadul.

Ahogy csókolod a mellem,

Kezem puncimhoz kell tennem.

 

Simogatom kéjbarlangom,

Várlak oda téged nagyon.

Megcsókolom most a szádat,

Aztán meg a micsodádat.

 

Ágyra ülök, ott megvárlak,

Széttett lábbal inzultállak.

Forró lágyékom megnyugszik,

Ahogy farkad bennem izzik.

 

 

Mohón csúszik ott lenn minden,

Te lüktetve táncolsz bennem.

Együtt jutunk fel a csúcsra,

Szerelemben egybeforrva.

 

Érzem, ahogy tested élvez,

Máris higgad büszkeséged.

Lassan megnyugszunk mindketten,

S reggelig pihenek öledben.

 

 

Mikor végére ért huncut mosollyal rám nézett, és csak ennyit mondott, vagyis inkább idézett:

-         „Legyünk egymáséi menten”  Szeretnéd mi?

-         Nem lenne ellenemre. Incselkedtem.

-         Azért azt most mégsem lehet. De gyere csak ide mellém, és hajts a fejedet az ölembe. Megoldjuk valahogy ezt a „hatalmas” nehézséget…

Odafeküdtem, igaz az oldalamra. Ezzel nem értett egyet.

-         Ne úgy édesem, hanem a hátadra.

-         Igazán fontos ez? – kérdeztem.

-         Hát persze!

Odanyúlt a puncimhoz, és a nadrágomon keresztül kezdte simogatni. Nagyon féltem, hogy esetleg valaki arra jön, és meglátja, hogy mi zajlik a kabinunkban.

-         Had húzzam össze a függönyt szerelmem!

-         Akkor hol maradna az izgalom kedvesem!

Így végig aggódhattam az egész pettingelést. Lassan benyúlt a nadrágomba, és elkezdte simogatni a nunimat. Ujjai megpihentek a csiklómon, és apró mozdulatokkal ingerelték azt. Nagyon halkan igyekeztem venni a levegőt, de néha a jóleső mozdulatoktól elhagyta ajkamat egy –egy hangosabb sóhaj is. Ilyenkor mindig zavarba jöttem, és ő ezt nagyon élvezte. Szerettem a kezét fürge volt, pontos s határozott. Amikor ujjával a hüvelyemben babrált, pillanatok alatt megtalálta a g pontomat. Úgy izgatta, ahogy akarta. Néha oda- oda bökött mikor fokozni akarta a vágyamat, és amikor a csúcs közelében voltam egyszerűen nem arra dolgozott bennem. Lágyan masszírozta a hüvelyem falát, aztán megcsipkedte a csiklómat. Én sietni akartam, mert féltem, hogy valaki meglát. Ő csak mosolygott igyekezetemen, és nem sietett a kielégítésemmel. Egyre zaklatottabb lettem a vágytól és a félelemtől, így megkegyelmezett rajtam, és a G pontomat kényeztette néhány pillanatig, mert már kezdem is elélvezni. Hüvelyem ritmusosan hózódott össze körülölelve párom ujját. Még egy kicsit játszott a síkos hüvelyemmel, majd kihúzta kezét a gatyámból, és megszagolta. Nagyon szerette a „parfümömet”. Én az oldalamra fordultam, és arcomat az ölébe temettem. Éreztem ágaskodó férfiasságát. Ő cirógatta a hajamat mikor belépett a kalauz, és elkérte a jegyeket. Annyira boldog voltam, hogy nem öt perccel korábban érkezett. Mikor kiment beleültem férjem ölébe, arcom szemben volt az övével, és megcsókoltam. Ö fenekemet simogatta, és jólesően morgott. Egy gyors mozdulattal kigomboltam a nadrágját, és lehúztam a sliccét.

-         Jaj, de rossz kislány vagy te! – mondta megbocsátóan.

Megragadtam a farkét, és éreztem a kezemben, ahogy egyre vastagabbá és nagyobbá duzzad. Lassú  tempóban kezdtem le föl húzni a bőrt a botján, majd egyre tempósabb mozdulatokkal csináltam a műveletet. Légzése egyre szaporábbá vált, éreztem, hogy mindjárt kicsattan belőle az életnedv. Tudtam, hogy nagyon kellemetlenül érezné magát, ha a gatyájába élvezne, éreztem, hogy a végsőkig próbálja elkerülni az orgazmust. Leguggoltam, számba vettem forró farkát, és jóízűen szoptam, a tövén a bőrt továbbra is masszíroztam. Ezt így együtt mindig is nagyon szerette. Nem is kellett sokat várni az eredményre. Végigsimította arcomat, erősen megmarkolta hajamat, és ritmusosan a számba élvezett. Szerettem, ahogy a meleg ondó beteríti a számat, és végigfolyik a torkomon… Nagyot nyeltem, és visszaültem mellé. Azonnal szájon csókolt. Hihetetlenül szexinek éreztem, hogy nem undorodik a saját spermájától, aminek íze azért megmaradt a számban. Rám mosolygott, és adott egy puszit a számra. Én az ölébe hajtottam a fejem, és legközelebb már csak akkor ébredtem föl mikor le kellet szállni.

  

 

12.

 

 

 

 

A szállás fantasztikus volt. Nagyon jól aludtunk az éjszaka, és másnap körbe jártuk a szállodát. Volt ott egy hatalmas medence, és kitaláltuk kedvesemmel, hogy következő éjszaka kipróbáljuk a „búvár szexet”. Mi neveztük el így. Vacsora után sétáltunk egyet a közeli kis faluba, karöltve jártuk be a környéket, miközben megcsodáltuk a naplementét. Miután besötétedett utunk ismét a szállás felé vezetett. Menet közben megláttunk egy parkoló autót a bokrok között. Rögtön tudtuk mi folyik ott, hisz mi is számtalanszor parkoltunk már az útszélen. Oda lopakodtunk a kocsihoz, és hallottuk, ahogy duruzsolnak egymás fülébe, és néha felkacagnak.  Kis butusok minden lámpát lekapcsoltak, így nagyon közel tudtunk menni a kocsihoz.

 

-       Ingyen pornó! – súgta fülembe kedvesem, és hátulról átölelt.

Ármin nagyon szerette az ilyesmit. Igazi csemege volt számára hogy élőben figyelheti mások hogy csinálják. Régen, mikor valahol hármasban szexeltek sokszor azt figyelte, hogy a másik kettő hogyan kényezteti egymást. Azok az idők már régen elmúltak, és most ahogy hátra néztem vállam fölött láttam rajta a nosztalgiát. Én még sosem láttam még más párokat szeretkezni. Ha ő nem áll olyan határozottan mögöttem rég kereket oldottam volna.

 A hold épp annyira megvilágította az eseményeket amennyire kellet. Minden nyugodt volt, a tücskök ciripeltek, csak a pár vihorászott csendesen a kocsiban. Nem is sejtették, hogy figyeljük őket. A fiú megfogta a lány mellét, az jólesően vihorászott. A fiú elkezdte csikizni a lány oldalát, míg „véletlenül” kezei a blúz alá kerültek. Ekkor mindketten elcsöndesedtek, és csak egymás és saját érzéseikbe merültek. Lágyan masszírozta a melleket. Látszott rajtuk, hogy nem rég óta járnak ki játszadozni egymás testével a falu szélére. Lassan lekerült a melltartó, de a blúz fennmaradt.

-       Megpuszilhatom a melledet?

-       Ha szeretnéd… - hallatszott a bizonytalan válasz.

Felhajtotta a blúzt, és megcsókolta a fehér domború mellet. Bátorságot merített, és újra megpuszilta. Nem tudta abbahagyni, szinte falta. A lány nem ellenkezett. A fiú lehúzta a sliccét, és szerelme kezét bevezette a nadrágjába.  Így játszottak egymással még egy darabig, aztán összenéztek, és a tekintetükkel megegyeztek, hogy itt az idő komolyabban elmerülni a témában. A fiú felhajtotta a lány szoknyáját, lassan lehúzta  bugyiját.  A lány a hátára feküdt a hátsó ülésen, és szétvetette a lábait. Kicsi volt ott benn a hely, ezért a fiú kinyitotta a mellette lévő ajtót. Szorosan egymáshoz simultunk, a bokrok között, nehogy észrevegyenek minket. Éreztem, hogy férjem megmerevedett, így hátra tettem a kezem, és benyúltam a sliccén. Nem csináltam semmit, csak fogtam a férfiasságát. A fiú elkezdte nyalni a lány punciját, majd megmártotta benne az ujját… Nagyon be volt gerjedve. Letolta a nadrágját, és ráfeküdt a lányra. Az még nem engedte. Kérte, hogy simogassák egymást még egy kicsit. A fiú a mellekkel kezdett játszani, a lány a pénisszel ismerkedett. Egy rövid időre a szájába vette, de erre a fiú annyira begerjedt, hogy inkább abbahagyta. Aztán a lány is hangulatba került az ujjazástól, és széttette a lábait, jelezve, hogy ő is felkészült. Amikor a pénisze behatolt a lányba férjem még szorosabban kezdett ölelni, mint addig. A kocsiból halk nyögések, és a nemi szervek munkájának nesze hallatszott, aztán a fiú csúcsra jutásának utolsó mély, hosszú sóhaját hozta felénk a lágy szellő. Pihegve borult a lányra, és megcsókolta. A lány még mindig kielégületlen volt, és nem is látszott megoldódni az ő problémája. Ármint bántotta a dolog, hogy így maradt a nő, ő szerette kielégíteni azt, aki őt is a csúcsra juttatta. A pár fölöltözött, megölelték egymást, csókolóztak, majd beültek a kocsiba és elhajtottak. Elengedtem Ármin férfiasságát, ő maga felé fordított, megcsókolt, majd percekig erősen szorított. Tudtam, hogy ez az egész nagyon felkavarta őt, így mikor ölelése engedett csöndben indultunk tovább a szállodába. Mikorra vissza értünk ismét jó hangulatban voltunk, és nem felejtkeztünk el a „búvár szex”-ről sem.

 Folytatás...

Szólj hozzá!

Címkék: könyv történet szex pornó erotika szerelem erotikus szenvedély történetek szexkönyv

A bejegyzés trackback címe:

https://lampion.blog.hu/api/trackback/id/tr911023453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása