Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Linkblog

Friss topikok

  • wtchp: Tetszenek az írások! :) (2009.05.23. 01:07)

Erkölcstelen erkölcsösség

2009.03.24. 21:35 Lampion

  Erkölcstelen erkölcsösség

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bevezetés

 

Mindenkinek mást jelent a szex. Van, akinek szenvedélyt, van, akinek vigaszt, örömöt, egyetértést és akadnak olyanok is, akik csak közben érzik magukat értékes embernek. Akármit is értünk a szex alatt, és élünk át szex közben, ha minden kényszer nélkül tesszük örömöt okoz. Mindenki más időben kezdi feltárni, és élvezni az efféle örömöket…

 

1.

 

 

 

 

Én még ifjú és bohó voltam akkor ismertem fel, hogy egyes igényeim nagyobbak, mint másoknak… Már serdülő korom elején mikor megrohamozott az első szerelem érzése akkor tudtam, hogy erőssebben izzik bennem föl a vágy, mint kortársaimban. Első szerelmem igen jelentéktelen fiúcska volt a maga 15 esztendejével. Felnéztem rá, csodáltam erős, izmos testét. Esténként róla gondolkoztam a sötét szobámban, magányosan fekve puha ágyamon. Úgy éreztem, szeretem őt, és ez a szeretet izzott a legtitkosabb részemen. Ott a sötétben, önkéntelenül is elindult a kezem lefelé, hogy lehűtse parazsamat. Mikor becsuktam a szemem kinyílt az ajtó. Az, akit oly rég vártam csendesen jött felém… Lassan járt. Hallottam hogyan áramlik a levegő lassan ki és be. Alig vártam, hogy odaérjen, és gyengéden karjába zárjon. Leült mellém az ágyra, fölém hajolt, megcsókolta vágytól hevülő arcomat… Még a lélegzetem is elakadt, annyira vágytam utána. Önkéntelenül is mozdultam, karjaimba zártam, testünk egymáshoz simult, így pihentünk perceken át egymás szoros ölelésében… Ahogy felizzott benne is a kéjes vágy, úgy hagytak alább gátlásaink is. Gyors mohó mozdulatokkal szabadított meg ruháimtól, és kezdte falni hamvas testemet. Először csak a hajamba túrt, és csókolta ajkaimat, amit én gyengéd simogatással igyekeztem viszonozni, de mikor a nyakamat szívogatta, és tenyerében tartott érzékeny melleimet nem tudtam mást tenni, vadul szorítottam, nehogy meggondolja magát, és egyedül hagyjon. Keze lentebb és lentebb cirógatott, mígnem megérintette sikamlós puncimat. Láttam, hogy ettől még magasabbra szökik benne a vágy, szinte nem is volt időm átgondolni, hogy mi fog történni, már éreztem is, ágaskodó férfiasságát ott ahová mindig is kívántam. A meglepetés, és az öröm egyetlen rövid sikolyban távozott belőlem, és a csöndet csak a halk zihálásunk hangja törte meg… Reggel mindig kiábrándító volt a tudat, hogy egyedül aludtam az éjjel.

 

Azóta évek teltek el, és én megtaláltam az igazit. Romantikus lélek révén megvártam az esküvőt a nagy eseménnyel…

 

 

2.

 

 

 

 

Az első együttlétünk gyönyörű volt. Az esküvő után egy kis fogadóban szálltunk meg. Én úgy éreztem mindennél üdítőbb volna számomra egy forró fürdő, úgyhogy engedtem magamnak egy kád forró vizet, aminek tetején vastagom állt a hab. Mennyei illata volt a fürdőnek, alig vártam, hogy elmerülhessen benne fáradt testem. Gondoltam végzek is mire ifjú férjem, felhozza a bőröndöket, és mindent megérdeklődik a helyi nevezetességek felől. Percek óta pihentem a gőzzel megtelt félhomályos fürdőszobában, mikor lassan kinyílt az ajtó, és kedvesem közeledett felém.

-         De gyönyörű vagy asszonykám! Hogy lehet ennyire tetszetős a tested!

Csak mosolyogtam, és mohón figyeltem, ahogy egyenként megszabadult a ruháitól.

Ahogyan a pulcsiját levette és szabaddá vált csupasz felsőteste hevesebben kezdett verni a szívem. Nagyon vártam, hogy végre egész valójában láthassam azt, akihez az esküm örökké kötni fog. Ő nem volt szégyenlős. Bátran lépett be hozzám a kádba, úgy ahogy Isten megteremtette, meztelen valójában. Oda sem mertem nézni, csak a szemem sarkából láttam, hogy nem lesz miért panaszkodnom. Lágyan odavont magához, a hátam a mellkasához ért.  Gyengéden simogatta nedves kezével homlokomat, majd csókokkal halmozta el vállamat. Tudtam, hogy nincs mitől félnem, hagytam, hogy minden történjen, ahogyan kell. Gyengéd kezeit a hasamon éreztem, élveztem a lágy csiklandozást, és az akkor még érintetlen szeméremtestem ismerősen kezdett felbizseregni. Kezei felfedezőútra indultak a testemen, Éreztem, ahogy tenyerében tartja mellemet, játszik vele, bimbóimat óvatosan masszírozza. Hátra fordítottam fejemet, és gyengéden megcsókoltam. Még erősebb szorítással viszonozta a gesztust. Keze a hasamon megnyugodott egy pillanatra, és a fülembe súgta:

-         Ne félj kedvesem! Nem történik semmi, amíg nem akarod!

Ő nem volt olyan romantikus, mint én. Tudtam ezt jól. Az ő életében nem én voltam az első, de nem is törtem efféle babérokra. Tudtam, hogy szeret, hisz az esküvőig várt rám, türelmesen behódolt szeszélyemnek. Nehéz volt kivárnia az esküvő napját, de értem megtette. És ezért mindent oda akartam neki adni magamból.

-         Szeretlek!

Súgtam halkan a fülébe, és valóban úgy is éreztem. Ő csókra nyitotta száját, majd gyengéden harapdálta füleimet, és én még jobban hozzá simultam a víz alatt. Éreztem a tomporommal ahogy férfiassága utánam meredezik. Szívemből örültem, hogy kíván. Keze lassan megmarkolta érzékeny puncimat, és éreztem, ahogy ujjával a síkos hüvelynyílásomat simogatja. Kicsit megfeszítettem testem, ahogy az élvezet hullámai végigmentek rajtam, de tudtam, hogy itt az ideje, hogy én is adjak valamit. Lassan szembefordultam vele, és a víz alatt megérintettem kemény férfiasságát. Ő csak bátorítóan mosolygott rám, majd csókot nyomott kipirult arcomra. Két markom közé zártam az Ő örömeinek legnagyobb forrását, és kíváncsian kezdtem le-föl húzogatni a bőrt. Az arca elégedettséget tükrözött, szemében huncut fény csillant. Tudtam, mire vágyik. Ösztönösen a víz alá tettem a fejem, és nyelvemmel kezdtem kényeztetni őt. Mikor másodszorra mentem a víz alá bekaptam hatalmasra duzzadt férfiasságát, és lágyan játszadoztam vele. Mikor ismét a szemébe néztem, láttam benne a birtokolni akarás hatalmas vágyát, de még nem voltam kész odaadni magam. Gyorsan kipattantam a kádból, és magamra rántottam egy törölközőt.

-         Gyere te is kedvesem! –szóltam.

Nem kellett sokáig bíztatni, mikor én leheveredtem az ágyra Ő már az ajtóból nézett engem.

-         Törölj meg! –kértem.

Csendben mosolygott, és már jött is felém.

-         Ahogy akarod. – mondta.

Szerettem ezt az arcot. Megnyugtatott az ő higgadtsága. Szerettem a türelmét, és hogy tudott uralkodni az ösztönein. Nagyon felizgatott a puszta jelenléte.

Fogta a törölközőmet, és aprólékosan itatta fel a vizet rólam. Épp a hátamnál tartott mikor úgy ítélte, hogy elég százaz lettem. Harapdálni kezdte csupasz vállamat, és egyre erősebben szívta a nyakamat. Egész testében izzott, és én is bele bizseregtem minden mozdulatába. Karjaimat simogatta, és elkezdett csöndesen zihálni. Egyre vadabbul kapott melleim után, és mikor sikerült megragadnia őket heves mozdulatokkal masszírozta, majd bimbóim, kezdte szívogatni, de úgy, mintha ez lenne az utolsó esélye, hogy életben maradjon. Még mindig nem voltam kész… De a számban akartam érezni lüktető hímvesszejét. Gyengéden a hátára fektettem, csókoltam az ajkát, a nyakát, végigharapdáltam a felsőtestét, és belepusziltam a köldökébe. Kicsit megsimogattam a kicsinek nem nevezhető hancúr részt, és kívánós szájamba tettem. Egész más érzés a szárazon, mint a vízben. Nedves, meleg, és rendkívül kívánatos illatú volt.  Valósággal falni kezdtem, ő egyik kezével megtámasztotta fejemet a tarkómnál, másikkal a hajamat kócolta, és jólesően nyögdécselt. Utána a hátamat simogatta, és felvont maga mellé, szorosan a karjaiba zárt, majd egy gyakorlott mozdulattal a hátamra fektetett. Azt hittem megtörténik a dolog. Nagyon vágytam már rá, de ő leszorította az ágyra kezeimet, és hevesen csókolt, nedves vesszejét a csípőmhöz nyomta. Míg egyik kezével lefogott, a másik játékosan megindult lefelé. Csak nevetett, ahogy látta, hogy mennyire kívánom az érintését. Egyre szaporábban kapkodtam a levegőt, és ez nagyon szórakoztatta. Lágyan morzsolta a mellbimbómat, majd erősen elkezdte masszírozni a hasamat. Elnyomott szenvedélye ismét szárba szökött, de uralkodott magán, és mozdulatai lassúak maradtak. Minden vágyam az volt, hogy érezzem őt minél mélyebben a testemben. Szétvetett combjaim közé hagyta vándorolni a kezét, óvatosan cirógatott, és elégedetten nyugtázta hogy megfelelően nedves a hüvelybement. Annyira bizsergett a puncim, hogy alig bírtam elviselni az érintését. Magamhoz akartam szorítani őt, a lábaimmal körül akartam fonni, és testembe akartam fogadni, de szorosan tartotta a kezem. Lassan elindult az ujja a hüvelyemben. Minden izmom megfeszült, minden pillanatot meg akartam jegyezni, minden érzést át akartam élni. A lassú, egyenletes masszázs kicsit csillapított hevességemen, és csak az élvezetre koncentráltam. Mikor kihúzta az ujját, ismét zaklatott lettem, vadul elkezdtem csókolni ahol értem. Ő elengedett a béklyómból, és szorosan magához ölelt. Megérintettem az ágaskodó részét, mire ő heves szorítások közben megkérdezte:

-         Készen vagy rá?

-         Igen. - feleltem, és csókoltam tovább

Szétvetettem lábaimat, és vártam, hogy megtegyük, amit már annyira rég vágytunk. Éreztem, ahogy utat tör bennem az a hatalmas szerv, szinte menekültem felfelé az ágyon annyira elviselhetetlenül jó érzés volt, ahogy a szeméremajkaim egymástól egyre távolabb kerülnek. Benn volt. Teljes hosszában kitöltött. Mikor kifelé húzta szinte tomboltam a kéjtől. Egyre gyorsabban mozgott kedvesem ki-be. Testünk az izzadtságtól lett egyre nedvesebb, hangosan ziháltunk mindketten, mígnem hirtelen apró sikolyok kíséretében össze nem kezdett húzódni a hüvelyem. Szinte ezzel egy időben kedvesem teste is görcsbe rándult, és belém fecskendezte drága életnedvét. Testünk egyszerre részesült a megnyugvást hozó orgazmusban. Kedvesem szájon csókolt, és még percekig pihent bennem. Aztán lassan kihúzta megszelídült hím vesszejét lucskos kis puncimból, és hátára feküdt, magához vont, gyengéden betakart, és szorosan egymást ölelve aludtunk reggelig…

 

 

3.

 

 

 

 

Mint már azt előzőleg is említettem neki nem én voltam az első. Az ő első alkalma nagyon túlfűtöttre sikerült. Mikor egyetemre került kollégista lett egy olyan helyen ahol a lányok és a fiúk szabadon járhattak egymás szobái között. Buli bulit követett és neki egyre több ismerőse lett lányok és fiúk vegyesen.  Szerette ezt a kötetlen életet, többször a hétvégét is ideiglenes lakóhelyén töltötte. Egyik ilyen alkalommal nem csak ő maradt bent azon az emeleten, hanem egyik kedves ismerőse, Leóna. Szemre való nő volt, akinek mindene a helyén, és erkölcsei is szabadok. Nem is kellett több az én Árminomnak elkezdett flörtölni vele. Mivel mindketten egyedül voltak, és semmi dolguk nem volt, így randiztak egyet. Egész nap kirándultak, nevetgéltek, megnéztek egy mozifilmet, közben gyengéden megérintették egymás kezét, és Ármin simogatta Leóna combját, aki ez ellen nem is tiltakozott. Este együtt vacsoráztak, és az asztal alatt végig ment a lábak játéka. Nem csoda hát, ha visszaérve a koleszba rögtön a lány szobájába mentek. Kedvesem mindig is egy belevaló, és kíváncsi természetű srác volt, nem mondott nemet az így adódó lehetőségekre. Már a liftben nekiestek egymásnak, mohón tapogatták egymás testét hol ruhán keresztül, hol a ruha alatt. A folyosón is csak úgy tudtak végig menni, hogy egy-egy ruhadarab elmaradt. Ármint elbűvölte Leóna vastag piros ajka. Mikor csókolta úgy érezte érett gyümölcsbe, harap. Fogaival gyengéden harapdálta a lány száját, aki ezt huncut kacagással jutalmazta. A szobába érve Leóna keresztbe tett lábbal leült egy asztalra, és intett Árminnak, hogy mehet. Ármin kívánta a lányt. Tetszett neki, amit idáig megkapott, és többet akart. Sokkal többet. Magabiztos volt, mert tudta, hogy tetszik a lánynak, hisz alig volt, akinek ne jött volna be. Ahogy elindult, a lány széttárta lábait, úgy, hogy tisztán látni lehetett csipkés bugyiját, és gondosan legyantázott bugyi vonalát. Ármin megfogta Leóna derekát, és szorosan magához húzta. Érezte férfiasságán a lány szeméremrését. Nagyon hívogatta ez a nedves vonal. Nem akart rohanni. Ki akarta élvezni a lehetőséget. Leóna viszont heves teremtés volt. Ahogy megérezte a férfi ágaskodó farkát rögtön megindult a cél irányába. Pillanatok alatt lekerült Árminról a pulcsi, és mikor a lány levette a blúzát Ármin, úgy érezte itt az idő lépést tartani. Megragadta az előtte lévő két termetes szép formájú mellet. És erősen megmarkolta, majd egyre erősebben kezdte masszírozni, aztán belemarkolt a lány fenekébe, és azt is intenzíven kezdte szorongatni. Leóna sem volt tétlen eközben, mert míg a Ármin a fenekével volt elfoglalva ő addigra két kezében fogta Ármin vágyainak forrását, és elkezdte határozott mozdulatokkal le föl ingerelni. Árminnak kellet a nő. Akarta. Letépte róla a bugyiját, és rögtön tövig nyomta. A lány jólesően felnyögött, és hálás volt, hogy odaadhatta magát egy ilyen kedves fiúnak is. Ármin kitartón szaporázta lökéseinek számát. Egyre nedvesebb lett a lány, és ez még jobban izgatta. De nem akart elmenni. Kihúzta kéjlécét, és az addig az asztalon ülő Leónát lefektette az ágyra. Lerúgta cipőit, és oda feküd mellé, farkát ismét mélyen megmártva a lány puncijában. De rögtön húzta is ki, mert másra vágyott. Meg akarta kóstolni a punci ízét. Be akarta szippantani sajátos illatát. Nem zavarta a lány tettetett türelmetlensége. Elindult lefelé, és határozott mozdulatokkal nyalta ki az áhított testrészt. Először kívül, majd egyre mélyebben ismertette meg nyelvével a kis barlangot, hol lágyan, hol erősen ingerelte Leóna érzékeny csiklóját. A lány hangosan nyögdécselt, miközben simogatta Ármin haját. Mikor végzett odalenn a nyalakodással Ármin ismét bedugta a lompost jól kiérdemelt helyére, és érezte, hogy hamarosan el fog élvezni. Ahogy így együtt mozogtak, érezte, hogy a lány végig húzta kezét a fenekén, és megsimogatta az ánuszrózsáját, majd erősen megszorította Ármin farpofáit, és apró ritmusos izom összehúzódásokkal elment. Ez az érzés annyira váratlan és kellemes volt Árminnak, hogy szinte azonnal követte ő is Leónát a megnyugvás és kielégülés felé.

Ezután még fél évig jártak együtt, majd szakítottak, és mind a ketten más párt találtak maguknak.

  

 

 4.

 

 

 

 

De nem ez volt a legemlékezetesebb szexuális élménye kedvesemnek. Az egy jó hangulatú buliban történt meg vele, amikor két lánnyal kötött ki egy szobában. Tetszett neki ez a merész ötlet, és mivel a lányok sem tiltakoztak egymás ellen, így hármasban kezdték szítani egymás szenvedélyét. A ruhák viharos gyorsasággal hullottak a padlóra, és a szőke leányzó szétvetett lábakkal simogatta saját testét az ágyon fekve, így várta, hogy a barna társa öleléséből kibontakozzon a fiú. De ők csak hevesen csókolóztak, és simogatták egymást. Ármin keze mélyén szántott a hosszú sötét hajban, farka meg- megérintette a még fel nem térképezett testet. Az újdonság varázsa teljesen elragadta. Megfogta dús kebleit, vágyakozva markolta telt fenekét, óvatosan simogatta nedvesedő punciját. Mikor valamelyest csillapodott kíváncsisága eltolta magától a lányt, és mindketten a kis szőke bombázót vették célba. Kárpótolni akarták a magányosan töltött időért. Mindketten elkezdték simogatni fehér bőrét, gömbölyű melleit, és míg a két lány csókolódzott Ármin szájával kezdte ízlelgetni hamvas bőrét. Egyre lentebb tévedt, és nagyon hamar már a nedves punciát kényeztette. Mohón falta, szemérem ajkait gyengéden harapdálta, és nyelvével a lehető legmélyebbre tolta fel a nyirkos hüvelyben. Míg ezt csinálta a barna ismét őt kívánta, lassan simogatta, csókolgatta a hátát. De nem is figyelt rá. Oda akart simulni a szőkéhez, meg akart szorítani, hogy teljes hosszában érezhesse. Végig csókolta testét, Vadul szívogatta a nyakát, kéjesen nyitotta szét nyelvével a lány ajkait, és miközben csókolta jólesően dorombolt. A barna hajú lány lágyan lefejtette testét a szőkéjéről, és míg azok csókolóztak, szájába vette forró hímvesszejét, és odaadóan kezdte nyalogatni, szopogatni, és lágyan masszírozta közben a tövét. Ez a sok inger szinte robbanásig feszítette mindannyiuk ideget, de még nem jött el a megnyugvás pillanata. Annyira jó volt a lány szopótechnikája, hogy Ármin kénytelen volt eltolni magától, nehogy ideje korán elélvezzen. De nem akarta megsérteni, úgyhogy most őt csókolta, és kemény melleivel játszadozott. Keze egyre lentebb haladt, mígnem elérte izgalomtól lucsogós hüvelyét, és elkezdte ingerelni a csiklóját, a lány egyre gyorsabb zihálás nagyon felizgatta, így két ujját mélyen a vaginájába vezette, és finoman ki be kezdte húzni. Közben a szőke lány is a barnát kényeztette. Lágyan szívogatta, nyalogatta mellbimbóit, és csókolta az ajkait. Látszott, hogy mindjárt el fog élvezni. Ármin kihúzta ujjait, de rögvest pótolta izzó farkával. Egyre gyorsabban mozgott, és érezte, ahogy a lány hullámokban eléri a beteljesedést. Neki még nem volt szabad elélvezni. Nagyon uralkodnia kellett magán, és csak egy pillanaton múlt hogy az ő vágya is beteljesül. Kihúzta vaskos hímtagját a lányból, de nehéz volt uralkodnia magán. Rögtön a szőke felé vette az útját, de az nem adta még magát.

Majd szétvetette a vágy, mohón csókolta, magához szorította, de a lány nem nyitotta terpeszbe a lábát, csak mosolyogva simogatta Ármin verejtékező homlokát. Ekkorra a barna lány is összeszedte magát, és elkezdte simogatni, markolászni a fiú tomporát. Ekkor a szőke lány a barátnőjére nézett, aki mosolyogva bólintott, mire ő széttárta lábait, és befogadta a fiú ágaskodó szerszámát. Ahogy a szerszám teljes hosszában végig ért a síkos punciban azonnal megfeszült Ármin teste, hullámokban jutott el a csúcsra és megkönnyebbülve borult rá a szintén ziháló szőke lányra. Miután végeztek egymás kielégítésével örökre elváltak az útjaik.

 

Na de most már nem a külön töltött éjszakák mámorát fogom ecsetelni, hanem a közösen átélt szenvedélyes pillanatokat vetem papírra.

 Folytatás...

Szólj hozzá!

Címkék: könyv történet szex pornó erotika szerelem erotikus szenvedély történetek szexkönyv

A bejegyzés trackback címe:

https://lampion.blog.hu/api/trackback/id/tr91023469

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása